apkant.in

Namazi Pro Shqip Android Apps Download

Namazi Pro Shqip APK Download

NamazuDroid - 全文検索Namazuクライアント android app download. 全文検索ソフトNamazu(http://www.namazu.org/)の検索クライアントです。以下のような機能や制限があります。・namazurcはIndexとReplaceのみ読み込みます。・デフォルトのnamazurcはSDカード上のnamazu/na...

Rating: star 4
Type: Tools
App ID: jp.mito.namazudroid
Version: 1.2.8

NamazuDroid - 全文検索Namazuクライアント android app
Download icon Download
Namazi - Shqip app icon

Namazi - Shqip

  • 21.56 MB
  • Dardan Bala
  • Free

Free namazi pro shqip android app download. Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gj...

Rating: star 4.7
Type: Education
App ID: faljaenamazit.app
Version: 4.1

Namazi - Shqip android app
Download icon Download
Namazi PRO app icon

Namazi PRO

  • 30.53 MB
  • StudioFirdeus
  • Free

Ju lutemi kush e ka instaluar programin "Namazi Shqip" verzionin e vjeter le ta fshin dhe ta instalon kete verzion ngase...

Download
Namazi Shqip app icon

Namazi Shqip

  • 29.67 MB
  • StudioFirdeus
  • Free

Programi Namazi ShqipProgrami eshte shum i thjesht dhe shum praktike per cdo person qe ka deshire te mesoj formen e namazit.- 5 Ko...

Download