apkant.in

Fjalor Shqip Anglisht Android Apps Download

Fjalor Shqip Anglisht APK Download

Fjalor Anglisht Shqip app icon

Fjalor Anglisht Shqip

 • 3.86 MB
 • AnnaApps
 • Free

Fjalor Anglisht Shqip android app download. English Albanian Dictionary.Albanian English Dictionary.--------------------------------------------------------------------------...

Rating: star 4
Type: Education
App ID: com.fjaloranglishtshqip
Version: 1.3

Fjalor Anglisht Shqip android app
Download icon Download
Fjalor Shqip Anglisht app icon

Fjalor Shqip Anglisht

 • 1.66 MB
 • Albasound
 • Free

Free fjalor shqip anglisht android app download. Fajlor Shqip - Anglisht dhe Anglisht - Shqip.Aplikacion falas dhe i lehte per perdorim.I mirepresim kritikat apo levdatat e ndrysh...

Rating: star 4
Type: Education
App ID: com.fjalorshqip.anglisht
Version: 2.0

Fjalor Shqip Anglisht android app
Download icon Download
Fjalor Shqip Gjermanisht app icon

Fjalor Shqip Gjermanisht

 • 1.65 MB
 • Albasound
 • Free

Fjalor Shqip - Gjermanisht dhe Gjermanisht - ShqipAplikacioni esht falas per tu perdorur dhe punon vetem me celular te konektuar n...

Download
Fjalor Shqip Frengjisht app icon

Fjalor Shqip Frengjisht

 • 1.64 MB
 • Albasound
 • Free

Fjalor Shqip Frengjisht dhe Frengjisht Shqip.Ky aplikacion esht falas per perdorim vetem duhet te keni celularin e konektuar ne in...

Download
Fjalor Shqip app icon

Fjalor Shqip

 • 1.65 MB
 • Albasound
 • Free

Ky aplikacion ju mundëson përkthime nga gjuha shqipe në 70 gjuhë të botës dhe anasjelltas.Aplikacioni është falas për përdorim dhe...

Download
Fjalor Shqip Arabisht app icon

Fjalor Shqip Arabisht

 • 1.59 MB
 • Albasound
 • Free

With this app you can translate between Romanian and German language.You can translate words and phrases with high accuracy.This a...

Download